Главно меню
Меню 2

Участие като медиен партньор в най-голямото световно изложение за автобуси в Кортрайк

Изложението на Busworld в Кортрийк  е  по-голямо от когато и да било преди

Тъй като търсенето на изложбено пространство бе още по-интензивно отколкото за изданието през 2013 година, Мийке Глорийо, Директор на Busworld Kortrijk, добави 3 000 м² към временните Павилиони, зала 8 и 9. Тези Павилиони се конструират специално за  Busworld Kortrijk всеки 2 години и са разположени при втория главен вход „Север“. Конструират са върху постоянна твърда основа, като са напълно обслужвани и са свързани със Зали 1, 2, а сега и 3.  Те са поне толкова качествени колкото постоянните зали и имат дневна светлина. Можете да наблюдавате тяхното конструиране във видеото в YouTube, което е доста впечатляващо.

Европейската седмица за градски и туристически автобуси (European Coach & Bus Week или съкратено ECW) се състоя от събота, 10-ти октомври, и завърши с обявяването на печелившите в сряда, 14-ти октомври, по време на пресконференцията на Busworld. Всички производители бяха поканени да участват със своите най-новаторски превозни средства в две категории: градски автобус или туристически автобус. Във всяка категория може да се спечели Голяма награда и етикети за най-добър в категорията в областите „Безопасност“, „Комфорт и ергономия“, „Стил и дизайн“, „Екология“ и на последно място, но не по важност — в областта „Иновация“.

Академията на Busworld също бъше високо активна по време на Busworld Kortrijk 2015. Как ще бъде организирана нашата мобилност през 2025 година и каква ще е ролята на автобусите? Как изглежда автобусът на бъдещето? Научете как производителите, операторите и властите виждат бъдещата технология и услуги на градските и туристически автобуси.

 Академията на Busworld организира няколко Дебата на високо ниво, Кръгли маси и Семинари относно безопасността, устойчивостта и комфорта на градските и туристически автобуси.

Рекордно посещение на BusworldKortrijk

Почти35,000професионалнипосетители  от 118 страни са посетили 23-тото издание на  световното изложение за автобуси  – Busworld Kortrijk, което се проведе от 16 до 21 октомври в Кортрайк, Белгия. Това представлява ръст от 9% и е най-посещаваното издание до сега.

Същото се отнася и за изложителите, които бяха 411 от 36 държави, които потвърдиха, че по време на изложението са създали много обещаващи международни контакти .

Освен това,23-тото издание на Busworld Кортрийкпотвърди развитието и пробивът на  алтернативнитесистеми за задвижване. През 2013 г. този факт  вече беосезаем, но сегапочти всекипроизводител на превозни средства представинай-малко еднаалтернативназадвижваща системана превозното средство.

Екип на списание Автобуси и микробуси бе специално поканен да отрази събитието.

Сподели публикация