Главно меню
Меню 2

Поредно силно представяне на фирма „Ваканция“

Фирма „Ваканция“ООД бе една от малкото български фирми поканени на изложението „Открий Америка”. Изложението „Открий Америка” се проведе на 7.03.2013 г., в зала 6 на НДК, София, като организатор бяха Посолството на САЩ в България  и Американската търговска камара в България. За поредна година  фирма „Ваканция“ се представи с атрактивен щанд и нови още по-добри оферти за конгресен и панаирен туризъм насочени специално към американския пазар: Automotive Aftermarket Industry Week (AAIW) Лас Вегас (03.11.2013 – 09.11.2013), Pack Expo International (26.10.2012 – 03.11.2012) Чикаго и Лас Вегас, National Restaurant Association (NRA) Show 2013 Чикаго и др.

Щандът на фирма „Ваканция“ бе в непосредствена близост до щандовете на Посолството на САЩ в България и Турските авиолинии. Цялото изложение протече при голям интерес и добро настроение, като желаещите взеха участие в поредица от интересни семинари, а на късметлиите от разиграните томболи бяха връчени множество големи награди.

Вечерта завърши с подобаващ коктейл, на който в отлична атмосфера се забавляваха участниците в изложението, заедно с представители на бизнеса, политическото и академично общество на България.

Щандът на фирма „Ваканция“.

 

Откриване на изложението.

 

Посланик Рийс на щанда на фирма „Ваканция“.

 

Бизнес разговори с представителят на Турските авиолинии.

 

Връчване на една от големите награди от Турските авиолинии.

 

Екипът на организаторите.

 

Екипът и гостите на фирма „Ваканция“.

 

Някои се забавляваха. а други…гледаха.

 

Сподели публикация